Despre noi

puz 10

Cartierul Primăverii se află pe DN59A la doar 3,9 km de Timișoara și doar 10 minute de mers cu mașina de Centrul orașului. Ești binevenit în cel mai mare Cartier din zona de vest a țării, cu o infrastructură care ne diferențiază!

Echipa Noastră

Camelia Mengher

CEO Cartierul Primăverii

Camelia este fondatoarea Cartierului și responsabilă pentru crearea pe cont propriu a infrastructurii și a accesului la utilități al proprietăților de aici. E implicată în fiecare proiect, sprijinindu-i pe cei care achiziționează case, cu soluții și chiar mână de lucru. Cartierul este pentru ea și familia ei ACASĂ.

Sabrina Grosos

Asistent manager

Aspectele care țin de relația cu viitorii locuitori ai Cartierului trebuie să fie reprezentată de procese care se desfășoară în cel mai simplu mod posibil. Ne asigurăm că eliminăm factorii de stres atunci când vine vorba de acte, prin abilitățile de bun organizator și atenția la detalii a colegei noastre, Sabrina.

Zoltan Török

Responsabil șantier

Pentru că ne asumăm finalizarea construcțiilor pentru proprietățile din Cartier, avem și un responsabil pentru coordonarea șantierelor. Zoltan știe, în orice moment, în ce stadiu se află fiecare proiect și poate oferi proprietarilor și furnizorilor informații despre acesta.

Mirabela Ardelean

Director vânzări

Mirabela este și unul dintre brand ambasadorii Cartierului, promovarea proprietăților fiind pentru ea un proces firesc. Cunoaște bine tot ce înseamnă fiecare proiect, cui se adresează și în ce condiții pot viitorii proprietari să se bucure de confortul oferit de casele din Cartier.

Valentin Ionașcu

Agent de vânzări

Preocuparea noastră pentru eficientizarea fiecărei etape care precede achiziția unei proprietăți din Cartierul Primăverii o veți simți și în colaborarea cu Vali. În responsabilitatea lui intră procesul de vânzare, până la programarea la notar.


Vlăduț Bogdan Vizitiu

Responsabil comenzi materiale, finisaje interior

Pentru a crea spații confortabile, suntem atenți și la finisajele utilizate în amenajarea interioarelor caselor oferite spre vânzare. Ne mândrim cu un portofoliul de furnizori și soluții testate de-a lungul celor mai bine de 15 ani de activitate.

Sebastian Bucure

Responsabil achiziții

Atunci când vine vorba de cumpărarea unei noi proprietăți, bugetul este un subiect sensibil și trebuie tratat fiecare detaliu. Acesta este unul dintre motivele pentru care acordăm atenție modului în care se realizează fiecare achiziție pentru casele din Cartier.

Ana-Maria Tinca

Contabilitate primară

O situație contabilă clară contribuie la bunăstarea muncii în echipă și a afacerii. Activitatea desfășurată de Ana-Maria ne face viața mai ușoară.DE CE NOI?

CALITATE

EXPERIENTA

CORECTITUDINE

Adresa Noastra

DN59A, Săcălaz 307370